BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS �

Thursday, May 28, 2009

+ jaM idaMAn


jam ni ala2 retro sbb tali dia cam biasa jer kan. tp ak suka sbb muka jam dia ader bunga sekuntum ngn corak bintang kat tepi bunga tuh. pemulas aturan masa (cam tombol) kat tepi muka jam tuh mempunyai bentuk yg unik.
jam ni ak suka sbb nmpk ala-ala sporty skit n simple, nice looking.

Jam ni nampak elegan ngn muka bentuk love. dtambah ngn tanda love dekat tali dia menambahkan keserian jam nih.

Jam ni terselah ciri2 kewanitaan kalo memakainya.
keliling muka jam bertatahkan permata.

Jam merupakan alat yg penting utk kita sebagai manusia. Manusia mmg sentiasa alpa n lalai lam menjaga waktu. so, kat sini ak sertakan 4 jenis jam yg menjadi idaman aku. Overall, ak suka jam yg kaler putih sbnrnya. xkisah la murah ker mahal janji comel n selesa dipakai.. so, jam idaman korg yg mcm mana plak?

+ Lawak pagi =)

1) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik….

2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa

3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.

4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang….cube kira brape black belt dia ade.

5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.

7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis ‘TARIK’

8) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki…siapakah saya?
Answer: Pembohong…

9) Apa dia ‘Jauh di mata, dekat di hati’?
Answer: Usus

10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut

11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak

12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan ‘buaya’

13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer:Sekretari baik………………’Selamat pagi Boss’Sekretari kurang baik………..’Dah pagi ni Boss’

14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang…heheheh

15) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur

16) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung

17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah ‘kringgg’ bole diangkat…

18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa ….gile ape…

19) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah……

give kredit to http://lawakjoke.blogspot.com/

+ kuL 12.04 mlm 29hb.5.2009


tiket bas yg bakal membawa ak ke destinasi.
tiket cam resit supermarket lak. haha




bas yg bakal dinaiki mlm nih, tp kaler lain la.
bas nih x tau la g kat negeri ner, tp ak naiki bus yg bersyarikat sama.
ruangan chatting ku seharian



hari yg dtunggu tiba jua..sekejap lagi lam kul 9 mlm , ak akn melangkah ke bus mutiara utk balik ke kb. sabar2 kelate. wait for me. duk chat ngn beberapa org lam skype bg menghilangkan kepuasan yg melanda sambil mengaktifkan blog aku. dh terbayang bus lam kepala aku nih. hehe. k la, jam 12.19. mata ak kian memberat. ngantuk. ak tgk rumate ak dh lentok dh sambil laptop terbungkam ats katil tanpa dtutup. ak pun rasa nk ikut jejak langkah dia sbntr agih.